Dan Brännström

Personligt om näringsliv och samhälle

33 år idag

Idag är det 33 år sedan jag klev in på Hagströms Revisionsbyrå (nu en del av EY) vid Lilla Torget i Göteborg. Det var där jag tog mina första stapplande steg i branschen. Och sedan har tiden gått så fort, kanske för att det händer så mycket och för att jag alltid har så kul.

Jag tänker återkomma om en del dråpliga inslag under mina 33 år. Men idag vill jag mest uttrycka tacksamhet för att jag får jobba för revisions- och rådgivningsbranschen, en bransch som alltid söker nya vägar att göra största möjliga nytta för näringsliv och samhälle. Jag tänker också på alla fantastiska kollegor i branschen som hängivet och idogt arbetar för sina kunder och uppdragsgivare – allt för att skapa trygghet, förtroende och tillit. Det är en stor uppgift, och den tar aldrig slut.

Tiden står som sagt inte still. Nu pågår nedräkningen till FARs Branschdagar 18-19 september för fullt. Deltagarantalet på Friends Arena blir rekordstort, och det gläder mig. För vi har en så spännande framtid, och Branschdagarna är vårt bästa tillfälle att gemensamt finna vägen framåt!

Föregående

Framtiden blir inte som vi tror utan vad vi gör den till

Nästa

Bra att kommunernas redovisning ses över

2 kommentarer

  1. Mats

    Gillar tonen i inlägget. Det känns som det kom direkt från hjärtat.

    • Dan

      Tack Mats! Ja, det kom från hjärtat. 33 år är väl inget som normalt firas, men jag försöker ta tillvara de tillfällen som ges.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén