Dan Brännström

Personligt om näringsliv och samhälle

Det mesta är uppåt

"The sky is the limit" på Lexington Avenue, New York

Visst står branschen inför stora utmaningar, men framtidstron är påtaglig under IFAC-mötet i New York. Företrädare för branschen från jordens alla hörn utbyter här erfarenheter om olika sätt att lyfta tjänsterna så att de bättre motsvarar förväntningar från marknaden och det allmänna.

Jag är glad att mitt anförande om den svenska utvecklingen och behovet av innovation på revisionsområdet faller i god jord. Plötsligt hör jag många säga att branschen måste vara steget före (hur översätter man ”ahead of the curve”?).

En kollega från Storbritannien påminner om det självklara – att alltid sätta fokus på företagens behov att utvecklas och växa, inte på branschens standardiserade tjänster. Rätt, verklig innovation uppstår dessutom ofta på marknaden.

The Empire State Building

Vi får också höra hur den brittiska branschen medverkar till att få bättre fart på Storbritanniens ekonomi. För att hjälpa små företag att växa erbjuder 2 000 brittiska byråer gratis rådgivning vid första träffen med företagen, något som uppskattas även från politiskt håll.

Så, det mesta är uppåt!

Föregående

Inget har hänt?

Nästa

Ingen ”rocket science” utan knepigare än så

  1. Peter S

    Se runt hörnet.
    PS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén