De åtta senaste månaderna har teknikutvecklingen verkligen fått fäste i branschen. Nu erbjuds bokföringstjänster gratis eller till extremt låga priser, riskkapital investeras i redovisningsföretag och vi ser bokföringsappar med big data-funktioner. Dessutom etableras internationella framgångskoncept som Rob Nixons Panalitix även i Sverige. Och det tas initiativ för att myndigheter ska kunna hämta information direkt ur företagens system. Sådan rapportering förutsätter revision i realtid. Hur ser förresten en sådan revision ut? Den är i vart fall långt från dagens ISA-revision.

Vi är helt klart mitt i förändringen av hela branschen, och det är just där som FAR:s branschdagar tar avstamp – mitt i förändringen – mitt i Stockholm – mitt i, nåja nästan mitt i september, 21-22 närmare bestämt.

Under FAR:s branschdagar sätter vi fokus på HUR varje byrå måste förändras för att förbli konkurrenskraftig och attraktiv för såväl dagens som morgondagens medarbetare. Det handlar om kompetensväxling och utveckling av tjänster. Detta förutsätter i sin tur att byrån har en affärsplan baserad på en genomtänkt affärsmodell. Det är här Handlingsplan för byråutveckling kommer in i bilden – ett konkret stöd i byråns affärsutveckling. Men allt detta förutsätter att det finns en vilja till förändring!

Under FAR:s branschdagar erbjuder vi även en omvärldsbevakning som kan bli helt avgörande för din och byråns fortsatta resa in i digitaliseringens fascinerande och samtidigt utmanande värld.

Det finns fortfarande gott om plats, så välkommen att anmäla dig till FAR:s branschdagar 21-22 september!