Dan Brännström

Personligt om näringsliv och samhälle

Peter Norman till Finforum

Finansmarknadsminister Peter Norman ska debattera revision vid Finforum 6 december. I debatten ”Revisionen av börsbolag blir dubbelt så dyr?” träffar vi även styrelseproffset Caroline Sundewall och Industrivärdens VD, Anders Nyrén, liksom ledande företrädare för Big 4.

Innan själva debatten går igång ska jag på Finforum-scenen presentera EU-kommissionens skarpa förslag till ny reglering av revisionen i företag av allmänt intresse. Kommissionens förslagspaket förväntas ju bli offentligt 23 november.

Hittills har Sverige visat en enad kritisk front mot mycket av det kommissionären Michel Barnier förväntas föreslå. Det ska bli intressant att se om man kan tala om en enad svensk front även efter debatten på Finforum, en debatt där du kan göra din egen röst hörd.

Med tanke på det starka programmet för årets Finforum kan jag inte låta bli att uppmuntra till tidig anmälan. Det lär bli utsålt …

Föregående

Immun mot revision?

Nästa

En uppgift en gång

  1. Leo Doherty

    För en student som inte själv har råd att närvara på evenemang som dessa får du väldigt gärna rapportera vad som sägs under dagen – men det antar jag att du kommer göra i vilket fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén