Dan Brännström

Personligt om näringsliv och samhälle

Upptakt inför riktigt bra dagar

Det är alltid spännande med upptakter. Idag var jag med om en sådan när den utsålda kursen Redovisningskonsultens dagar startades upp.

Lena Sjöblom på FAR startar upp Redovisningskonsultens dagar

Lena Sjöblom på FAR startar upp Redovisningskonsultens dagar

Jag fick tillfälle att diskutera ett antal aktuella frågor med deltagarna, mestadels auktoriserade redovisningskonsulter. Jag pekade bl.a. på framtidsstudien från Kairos Future om branschens resa fram till 2025. Jag stannade särskilt upp vid branschtrenderna ”Rätt från början” och ”Automatiserade tjänstearbeten”.

Det blir stora förändringar, men som alltid erbjuder förändringar också nya möjligheter. Det gäller bara att kliva på tåget. Jag berättade därför om några av de saker vi vill göra i spåren av framtidsstudien, allt för att branschen ska kunna vara steget före. T.ex. kommer marknadens framtida förväntningar på oss att belysas på Branschdagarna 2014. Nu pågår ett intensivt arbete här på FAR för att dagarna på Friends Arena 18-19 september ska bli riktigt bra. Jag vill att du noterar dagarna redan nu!

Föregående

Allt fler väljer bort revision

Nästa

Det blir enklare om man tänker litet först

2 kommentarer

  1. Annika Ljungberg

    Tack Dan för en intressant inblick i framtiden!
    Jag vill också tacka FAR för riktigt bra och matnyttigt innehåll i Redovisningskonsultens dagar, jag är supernöjd!

    • Dan

      Annika, vad roligt att du är så nöjd med kursen!! Lena kom förbi förut och berättade om den mycket positiva kursutvärderingen från deltagarna. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén